Wat Is Bpc-157 En Waar Wordt Het Voor Gebruikt?

Sikiric heeft uitgebreid gepubliceerd over BPC-157 in de loop der jaren en wordt beschouwd als de vooraanstaande professional op dit peptide.

  • Gebruikers van BPC 157 geloven ook dat de peptide kan worden gebruikt als pijnstiller, omdat het de pijn in beschadigde delen van het lichaam vermindert.
  • In winkels wordt de peptide verkocht als grondstof voor laboratoriumproeven – wat verondersteld wordt de regels betreffende de verkoop van deze stof te omzeilen.
  • Het gebruik van BPC 157 versnelt de genezing na operaties en verwondingen en bevordert angiogenese, d.w.z. de groei van bloedvaten en versnelt de bloedstroom.
  • Het peptide kan oraal worden ingenomen – in capsules en tabletten – of door onderhuidse injectie.
  • Het is synthetisch afgeleid, en zijn prototype is een van de peptiden die van nature in de menselijke maag voorkomen.
  • BPC-157, is een synthetische peptideketen die uit 15 aminozuren bestaat.

Bpc-157 Vs Tb500

Het heeft ook een gunstig impact op het verbeteren van cognitieve vaardigheden en verbetert het geheugen. Gebruikers van BPC 157 geloven ook dat de peptide kan worden gebruikt als pijnstiller, omdat het de pijn in beschadigde delen van het lichaam vermindert. Het heeft ook een stabiliserend impact op de bloeddruk – studies bij ratten bevestigden dat injecties van de peptide de bloeddruk verlaagden bij dieren die met chemicaliën waren geïnduceerd om hypertensief te worden. Het gebruik van BPC 157 versnelt de genezing na operaties en verwondingen en bevordert angiogenese, d.w.z. de groei van bloedvaten en versnelt de bloedstroom.

Onderzoek Uitbreiden Naar Pezen, Botten En Meer

BPC-157 kan worden gebruikt in combinatie met SARM’s (Selectieve Androgeen Receptor Modulatoren). Veel mensen hebben positieve ervaringen gemeld met het combineren van BPC-157 met SARM’s, omdat ze elkaar aanvullen bij het bevorderen van weefselherstel en herstel. Voordat u het peptide gaat gebruiken, dient u uw arts te raadplegen, die kan beoordelen of het veilig is om BPC in te nemen en of er een risico is op interactie met andere medicijnen.

Hoewel het humane bewijs zeer beperkt is, heeft BPC-157 populariteit gewonnen, vooral onder atleten en bodybuilders die herstel willen verbeteren en sneller willen genezen van verwondingen. Tot nu toe is er zeer beperkt testen van BPC-157 op mensen geweest. Een casusserie van een kliniek in Europa rapporteerde resultaten voor sixteen patiënten met knieartrose die werden behandeld met intra-articulaire BPC-157-injecties. De meeste patiënten meldden verminderde pijn en verbeterde functie, maar dit was geen placebo-gecontroleerde studie. Eén studie sneed de achillespezen van ratten door en ontdekte dat lokale injectie van BPC-157 kon leiden tot bijna volledige genezing. Het peptide lijkt de pees-bot genezing te stimuleren en de sterkte van de gerepareerde pees te verbeteren.

Studies uitgevoerd op knaagdieren met achillespeesblessures gaven aan dat hun wonden volledig genazen nadat ze BPC through https://famma.org/alles-wat-je-moet-weten-over-peg-mgf-kuur/ injectie hadden gekregen. Bovendien verbetert BPC de spiergenezing bij ratten waarbij spierweefsel is gescheurd of verbrijzeld. En bij knaagdieren met brandwonden versnelden crèmes met het peptide het genezingsproces, zelfs wanneer corticosteroïden werden gebruikt. Het bleek ook werkzaam bij ratten met diabetes, wat belangrijke informatie is omdat diabetes de wondgenezing belemmert.

Het werd voor het eerst ontdekt in maagsap van mensen en blijkt therapeutische effecten te hebben, vooral bij maag-darm problemen en wondgenezing. Echter, het meeste onderzoek naar BPC-157 tot nu toe is beperkt tot dierstudies. Officieel is BPC-157 niet goedgekeurd voor menselijk gebruik, noch wordt het verkocht als geneesmiddel of voedingssupplement. In winkels wordt de peptide verkocht als grondstof voor laboratoriumproeven – wat verondersteld wordt de regels betreffende de verkoop van deze stof te omzeilen.

Het toekomstige onderzoek zal belangrijk zijn om in de gaten te houden. In de meeste dierstudies werd BPC-157 opgelost in een vloeibare oplossing en direct in het beschadigde of aangetaste weefselgebied geïnjecteerd. Sommige research toonden echter aan dat injecties op afstand van het doelgebied ook effectief waren, wat suggereert dat BPC-157 systemische effecten in het hele lichaam kan hebben.

Recommended Posts